• English
 • Dansk
DKK 0,00

Handelsbetingelser

EQOOLUNAR ApS
CVR: DK37932132

Mellemvang 3
4300 Holbæk
Tlf. +45 81 44 24 00
info@eqoolunar.dk
Bestilling
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Privatpolitik
Vi videregiver nødvendige personoplysninger til fragtfirmaet, men videregivere eller sælger derudover ikke personoplysninger til 3. part.
Betaling
I vores webshop kan der betales med:

VISA / MASTERCARD
MobilePay
ApplePay

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra EQOOLUNAR. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Fragt
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre til pakkeshop. Dette gælder IKKE for omdeling til privat eller erhverv.

Leveringstid:
1-3 hverdage

Danmark
Alle pakker til dansk adresse bliver leveret af Bring.

Bring – Pakkeshop (Gratis)
Bring – Omdeling Privat (69 DKK)
Bring – Omdeling Erhverv (69 DKK)

Andre land (EU and Norway)
Shipping Price: 75 DKK
Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos EQOOLUNAR. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@eqoolunar.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Hvis du ønsker pengene udbetalt til en anden konto, bedes du oplyse dette.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ved køb af elektronik er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen bør derfor altid sendes med retur, hvis du vil være sikker på at få alle pengene tilbage.

Varen kan sendes til:
EQOOLUNAR ApS
Mellemvang 3
4300 Holbæk

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop.
Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store ordre.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 500 kr.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Reklamationsret
Når du handler hos EQOOLUNAR har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du skrive en e-mail til os på kontakt@fit-fun.dk og beskrive problemet. Bliver det nødvendigt at returnere varen, skal dent indsendes til vores adresse:

EQOOLUNAR ApS
Mellemvang 3
4300 Holbæk
Att: Webshop

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Gebyr for ikke afhentede varer
For uafhentede pakker vil du blive pålagt at betale de omkostninger, som forsendelsen har betydet for os. Det vil normalt udgøre ca. 50 kr.
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@eqoolunar.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr
Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Oplysningerne videregives til det valgte fragtfirma.

Personoplysningerne registreres hos EQOOLUNAR ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på eqoolunar.dk er EQOOLUNAR ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@eqoolunar.dk.
chevron-down
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
   Calculate Shipping
   Rabatkupon